22 de diciembre de 2010

EL GRUP D´ACCIO VALENCIANISTA DENUNCIA A FELIX CRESPO (PP) DAVANT LA FISCALIA



El Grup d´Accio Valencianista ha informat este mati que presentarà una denuncia per un posible delicte de prevaricacio contra el regidor de festes de l´Ajuntament de Valencia, Felix Crexpo, per la denegacio “unilateral, caprichosa i injustificada” de la presencia de l´entitat valencianista en Expojove.

El GAV va rebre ahir la denegacio de la sua participacio en esta fira “a tenor de los antecedentes que obran en este servicio de Fiestas y Cultura Popular sobre la documentación de denuncias tramitadas por la Dirección de la pasada edición Expojove 2009 contra su entidad” de les quals el Grup d´Accio no te ni la mes minima constancia i de les que dubta de la seua autenticitat. Segons Manuel Latorre, Presidente del GAV,” no son mes que pur artifici burocratic per tal d´impedir la presencia del valencianisme en l´actual edicio d´Expojove”.

Per al president del GAV, “front a la presencia didáctica que te la nostra entitat en totes les edicions anteriors i de l´exit del nostre stand, es troba un ajuntament que busca la máxima uniformitat lúdico-cultural en Expojove, impedint a les persones i entitats que defenguem posicions, simplement diferents, la divulgacio de les nostres idees i la promocio d´activitats ludiques en formato reivindicatiu dels signes d´identitat valencians”.

Per a Latorre “L´exit del nostre stand es basa en una identificacio entre els chiquets i els simbols propis de la nostra cultura valenciana, fent dels nostres tallers no a soles un mig de diversio sino, també, un acte d´expresio de la nostra valencianitat. I es, precisament aço, lo que li molesta a l´Ajuntament de Valencia que, llunt de fer una fira participativa d´associacions i entitats, vol simplement que siga el reflexe d´una societat burocratisada i de pensament uniforme”.

Per a finalizar, el GAV advertix que estos actes d´intolerancia política l´unic que poden provocar es la resposta que es mereixen i, de moment, vaja per davant la nostra denuncia per un posible delicte de prevaricacio contra la llibertat i el tracte discriminatori cap al valencianisme, mentimentres Felix Crespo si permitix la presencia de conegudes entitats pancatalanistes en Expojove”.