13 de enero de 2009

Ayudanos a bautizar como se merece uno de nuestros campos VCFEl Grup d'Accio Valencianista va acordar en la seua primera Junta Directiva de l'any afegir-se a l'iniciativa de la Fundacio Nou Valencianisme de demanar al Valencia C.F. que denomine al seu nou estadi “REGNE DE VALENCIA”. Des de el GAV compartim totes i cadascuna de les paraules dites pel president de Nou Valencianisme, Juan Gª Sentandreu, respecte a l'importancia de que el nou camp del Valencia CF aglutine tradicio i modernitat al mateix temps que se convertix en un referent unic a nivell mundial. Tambe les Joventuts de Coalicio Valenciana, volem adherirse totalment a l’iniciativa plantejà per la Fundacion Nou Valencianisme


El Grup d'Accio Valencianista s'adherix a la peticio de la Fundacio Nou Valencianisme

El Grup d'Accio Valencianista va acordar en la seua primera Junta Directiva de l'any afegir-se a l'iniciativa de la Fundacio Nou Valencianisme de demanar al Valencia C.F. que denomine al seu nou estadi “REGNE DE VALENCIA”. Des de el GAV compartim totes i cadascuna de les paraules dites pel president de Nou Valencianisme, Juan Gª Sentandreu, respecte a l'importancia de que el nou camp del Valencia CF aglutine tradicio i modernitat al mateix temps que se convertix en un referent unic a nivell mundial.

Considerem que el fet de dir-li “REGNE DE VALENCIA” al nou estadi serviria per a acostar-lo mes rapidament als milers de valencianistes que historicament han vist en el Valencia CF la representacio maxima de l'essencia del poble valencia. De la mateixa manera que en plena “Batalla de Valencia” la Junta Directiva que presidia Ramos Costa va prendre l'encertada decisio de que l'equip jugara la final de la Copa del Rei de 1979 (que per cert guanyaren al Real Madrit en 2 gols de Kempes) en l'equipage de la senyera, guanyant-se el reconeiximent i l'agraïment general. Ara es el moment de que els actuals dirigents prenguen un atra decisio historica i nomenen al nou flamant estadi com “REGNE DE VALENCIA”.

Al mateix temps volem aprofitar per a comunicar que des d'el GAV anem a escomençar una campanya de concienciacio en tot l'ambit valencianista per tal de conseguir el major numero d'adhesions possibles a l'idea de la Fundacio Nou Valencianisme. Per lo que convidem a totes les penyes valencianistes, associacions culturals i deportives a que se sumen a esta brillant iniciativa.


Les JJCV s’adherixen a la peticio de la Fundacio Nou Valencianisme

Les Joventuts de Coalicio Valenciana, volem adherirmos totalment a l’iniciativa plantejà per la Fundacion Nou Valencianisme, en que se li demana al Valencia CF que fique com a nom del nou estadi de l’equip valencianiste “Estadi del Regne de Valencia”.

Desde l’entitat jovenil pensém que “seria un gran pas avant, podermostrar al mon, d’una forma tan directa el sentiment de valenciania, que te el nostre poble i la conservacio de l’historia de la nostra patria valenciana.”

Sense anar mes llunt, tenim un eixemple molt recent, com es el de la Comunitat Foral de Navarra, aon no fa ni dos anys, van canviar el nom de l’estadi de l’Osasuna, que ans era “El Sadar” i ara es “Reino de Navarra”.

Demaném al Valencia CF, sentit de la responsabilitat i que servixca d’eixemple a tota la societat valenciana per a no oblidar l’historia de la nostra terra i que la flama del valencianisme seguixca vigent.


-[ací podeu entrar en una enquesta del diari SuperDeporte on pots votar per dita opció, la de Regne de Valéncia, esperem la vostra ajuda per q entre tots tingam un estadi digne de lo q te q ser lo Valéncia club de futbol]-