23 de enero de 2009

Per una Valéncia mes neta i digna



Les JJCV es queixen del fem i les olors que patixen els barris centrics

Desde les Joventus de Coalicio Valenciana, se vol denunciar la deixadea que patix el centre de Valencia i en especial el barri del Carmen, els fins de semana. Desde l’entitat jovenil, se pensa que “es una autentica vergonya l’olor a orina que fa en alguns dels carrers del barri del Carmen, que estan practicament pegats a l’historic Portal de la Valldigna, a la emblematica plaça del Carmen o a les Torres de Quart”.


En este sentit, Victor Saiz, president de les Joventuts del partit valencianista, comenta que “mes d’una vegà, ya hem mostrat la nostra preocupacio a l’Ajuntament de Valencia, tant en cartes, com en cridaes, pero no fan cas, tenen algunes parts del centre i en especial el barri del Carmen abandonat, la majoria de senyals de trafic del barri estan tapaes per pegatines, gran part d’elles, de grups pancatalanistes i per alguns desl carrers no se pot ni pasejar de dissapte a dilluns, del fort olor que fa a a orina.

Mos pareix correctissim que la gent es divertixca, pero tambe se te que entendre que compartim una ciutat en un millo de persones mes i que accions, com les que estem denunciant, l’unic que fan, es que gran part dels veïns, tinguen que aguantar olors i inclus fem en alguns casos, en el propi portal de sa casa”.


Desde les Joventuts de Coalicio Valenciana, demanen en tota la fermea del mon, que
l’Ajuntament de Valencia i la seua alcaldesa, cuide i netege la cara al nostre patrimoni i que siga dur i multe a les persones que no entenen d’educacio civica i que pels seus actes, creen l’incomoditat de practicament la totalitat dels veïns.