21 de febrero de 2009

JJCV en contra de la mala organisación del VCF



LES JJCV, RECLAMEN RESPONSABILITAT AL CONSELL DEL VALENCIA CF

Desde les Joventuts de Coalicio Valenciana recolzem i estem d’acort en les queixes de molts veïns, que viuen al costat de l’actual estadi del Valencia C.F.

Estos veïns es queixen de la falta d’organisacio que patix el barri els dies de partit en l’estadi de Mestalla. Uns dels veïns que viu en el carrer Micer Masco, es queixa de que “ es totalment intolerable, el caos que patix el barri desde un parell d’hores ans de començar el partit hasda que acaba. No tenim res en contra del Valencia CF, al contrari, pero lo que si que mos agradaria es que si hi han quatre persones que venen del mateix poble a vore el futbol, vinguen en un coche, no agarre cada un el seu vehicul particular, perque accions aixina, fan que els veïns del barri, tinguen que patir un caos i una anarquia extrema en hores de futbol”.

Desde les Joventuts del partit valencianiste insten i recomanen al Valencia CF que intente fer una campanya en la que els seus abonats i socis siguen conscients que hi ha atres formes de acodir al futbol (per eixemple, els transports publics), atres formes en les que poder fer que els veïns de la contornà del camp de Mestalla puguen continuar disfrutant del seu barri, hi haja futbol o no.