30 de marzo de 2009

Gran fiesta Tio Fredo de JJ.CV en el GAV


Les JJCV te conviden al concert del Tio Fredo

Desde les Joventuts del partit valencianiste volem convidar a tots els valencianistes i amants de la cultura valenciana, al concert que desde les Joventuts de Coalicio Valenciana i en l'ajuda del Grup d'Accio Valencianista i les seues Joventuts, hem organisàt en la seu del GAV, el divendres 3 d'abril, a les 22:30 h.


Est event s'escomençarà en una paella per a unes 35 o 40 persones, en que el president del GAV, Manolo Latorre, sera l'encarregat de fer mos disfrutar d'un bon sopar, tipic valencià. Segons s'acabe el sopar, podrem començar a escoltar al Tio Fredo, que com ell be diu, començarà el concert en el seu acompanyant musical, "Charro Plateado", aon mos faran vore que les cultures argentines i tangueres, se poden fusionar en el folk valencià mes arraïlàt en la nostra tradicio. Seguidament, despres de esta bonica fusio cultural Hispana/Argentina/Valenciana, el Tio Fredo, sera qui en solitari, mos fara disfrutar d'alguns dels seus temes mes coneguts i que com no, tindran la cultura valenciana, com centre neuralgic, temes com el "Blues de l'Allipebre" o el "Rock de la Paella", seran entre atres, algunes de les cançons aon el Tio Fredo demostrarà, el seu amor per la nostra cultura i gastronomia mes pura i historica.


A continuacio, el Tio Fredo, sera acompanyat per la banda de Rockabilly, "La Poker Club Band", per a tocar alguns dels seus temes i sera, esta banda valenciana de Rock and Roll, els que tancaran l'espectacul.


Vos esperem en la seu del GAV, en el carrer Pintor Gisbert 17 (Russafa), aon pasarem una gran nit en musica en directe i en preus populars, per a que tot lo mon, pugam disfrutar de la germanor i la bona musica en directe.

Consell de les Joventuts de Coalicio Valenciana