29 de abril de 2009

CV no vol jocs ni lladres...

29 d'abril de 2009

El passàt marca

Desde les Joventuts de Coalicio Valenciana, volem denunciar energicament, l’actitut d’un ex membre del nostre partit, l’ex diputat Javier Tomas. Com se sol dir moltes vegaes, el passat, lo que li ocorre a una persona a lo llarc de sa vida, acaba marcant i aixo es lo que li ha passat al senyor Javier Tomas, al qual li ha eixit la seua vena pepera i no ha pensat en el cap, ha pensat en la boljaca (com bon pepero).


Evidentment, es algo que u se podia esperar d’este personage, que diu estar fart dels “politics” i ara vol cobrar del mateix finiquito que els mateixos politics, incoherencia, cara dura o simplement, que el seu passat en el PP, li ha marcàt mes de lo que ell mateix pensava. L’unica forma de poder cobrar els grans finiquitos per als politics de la Generalitat Valenciana, que CV tenia congelats per via judicial, era retirant ixa demanda que ell com a diputat va eixecutar en son dia. Pero com be he dit ans, li ha pogut l’ansia economica, eixa ansia economica que a u li comença a sorgir una vegà que chafa un partit marcat per la corrupcio i que per sort, poquet a poquet, s’està afonant ell a soles.


Desde les Joventuts de CV, li recomanem al senyor Javier Tomas, que s’aforre actes
com els que ultimament estan eixint de la seua persona. Primer, retira la denuncia (clar està el per que) i ara, al retirar eixa denuncia, vol cobrar els finiquitos que ell mateix havia paralisàt com a part denunciant. Senyor Javier Tomas, per sort, CV no es un partit de vividors, ni de lladres que traïcionen al poble, per a fer aixo, voste ya havia chuplàt dels genis de la corrupcio que tenen en les files del PPCV, se podria haver quedat alli i no haber montat tot este paripe, que per cert, l’acabat retratant a voste, tant com persona, com a politic.

Victor Saiz
President de les Joventuts de Coalicio Valenciana