2 de febrero de 2010

CV i JJ.CV en Torre Oria

La primera activitat ludico-cultural organisada per les JJCV per a tots els membres, simpatisants i amics de CV i les seues Joventuts ha sigut un exit en tots els aspectes.

El mati ha escomençat visitant les valencianes bodegues Torre Oria, a on Pilar, l´atenta guia de Torre Oria, mos ha recibit en una copeta de cava rosat i un sonriure mentres feïem temps esperant als ressagats. Despres hem fet un edificant recorregut per la bodega, mentres Pilar mos explicava els processos d´elaboracio i almagassenage dels seus vins i caves.

Hem terminat la visita, com no, brindant en una copa de vi negre i agraïnt a Pilar les atencions que mos ha brindat, prometent tornar en atra ocasio.

En acabant en Torre Oria, mos hem desplaçat al Restaurante Alejo de Requena, un lloc de referencia en el bon minjar de la comarca, en el qual Miguel, el seu gerent, mos ha preparat un esplendit almorsar-dinar en tapes i plats tipics d´esta comarca valenciana.

En tant en quant alvançava la vesprada, i alguns membres de la comitiva es retiraven, hem deixat el restaurant per a pegar un passeig pel barri historic de Requena, recorreguent els seus carrerons, placetes i costeres. Tambe hem pogut participar en una subasta de productes de la comarca en la Plaza de la Villa, a on alguns membres del grup han guanyat diversos lotes.

En fi... un dia inoblidable, i que repetirem cada ultim dumenge de mes en diferents llocs i racons del nostre Regne, per a coneixer millor la nostra terra i passar un dia diferent, edificant i divertit, i estretar llaços entre les persones que vullguen acostarse a CV: militants, simpatisant i amics.




Ya estem preparant l´activitat de febrer, en la qual esperem sorprendrevos i tornar a tindre un dia per lo manco, igual que el de hui. Salutacions.