10 de mayo de 2010

"Trubadas" de los pp.cc

Paraules del GAV:

EL GAV seccio Massanassa, a estat hui present en les ''trobades catalanes'' que han fet en el poble el pancatalanisme mes radical. Des de fa mesos el GAV a estat fent campanya contra les trobades practicament semanalment en tot tipo d'actes per a concienciar a la gent lo que es realment este acte.


La presencia dels jovens i majors del Grup a segut molt bona, vora 100 persones han estat esta vesprà al costat del GAV recolzant i protestant contra esta manipulacio i provocacio al poble valencià, i especialment als mes indefensos i manipulables: els chiquets.

Entre atres coses que a fet hui el GAV: repartir panfletos a tota la gent que estaba hui en l'acte i al poble en general, entrar en mig del recorregut oficial en la nostra propia pancarta i Real Senyeres, manifestar-mos mostrant la nostra disconformitat a eixa provocacio. Tambe davant de l'escenari en totes les ''autoritats'' inpedint que l'acte es fera en normalitat...

Enhrabona a tots per la vostra assistencia!

P.D: la majoria de les persones del poble mos han donat l'enhorabona i les gracies per ajudar a que Massanassa continue sent simplement valenciana. Cap incident, cap detencio i tot sense violencia ni res...¡una nova victoria del valencianisme!




No a les catalanistes Trobades d'Escola Valenciana from Freedom_For_Valencia on Vimeo.