28 de septiembre de 2010

TAULA REDONA EN EL GAV SOBRE EL VALENCIANISME JOVENIL


Este dijous 30 de Setembre a les 20:00, el Grup d'Accio Valencianista inaugura el nou curs dels “ultims dijous de mes”. Per a esta ocasio hem preparat una interessantissima taula redona al voltant del valencianisme jovenil. Realitat, inquietuts, proyectes i moltes mes qüestions d'un sector del valencianisme cridat a ser l'autentic protagoniste en la lluita pel futur del nostre poble.

Hem volgut contar per a esta taula redona en els principals representants de tots els sectors a on el valencianisme jovenil esta mes actiu: El valencianisme cultural, estudiantil, ecologiste, politic i el de les noves tecnologies estaran presents este dijous en la seu central del GAV (c/Pintor Gisbert,17 del Cap i Casal) de la ma de:


Victor Saiz (Joventuts de Coalicio Valenciana), Luis Ignacio Amoros (Jovens Carlistes del Regne de Valencia), Ricart Peiro (Colectiu Cavanilles), Vicent Boluda (Estudiants per la Llibertat), Joan Pau Merita (Valencian.org) i Aitor Marquina (JJGAV).
Esperem que el tema triat per a mamprendre este nou curs siga de l'interes de tots els nostres socis i simpatisants i pugam contar en la seua participacio, tant en la preceptiva tanda de precs preguntes com en la posterior “picaeta valenciana” que tancara l’acte.

¡¡¡¡¡¡¡VOS ESPEREM!!!!!!