6 de octubre de 2010

PINTEM DE BLAU I TARONJA ESTE NOU D´OCTUBRE


Un any mes, ya tenim el Nou d'Octubre davant, pero este Nou d'Octubre no es un mes, pot ser que siga el mes important per a Coalicio Valenciana desde la seua creacio. Estem a manco de nou mesos de les proximes votacions autonomiques i municipals i en este cas no contem en els mijos economics del 2007, per aixo mateix este dia Nou es una gran oportunitat per a que vora de 100.000 valencians mos vegen per lo carrer darrere de la pancarta de Coalicio Valenciana, en les nostres Reals Senyeres en la ma i en els nostres cantics resonant en lo nostre cor i en la nostra gola. No podem deixar escapar esta oportunitat.

Desde les Joventuts de Coalicio Valenciana ya estem mans a l'obra i com sempre desde la nostra creacio, anem a promocionar el Nou d'Octubre baix les sigles de Coalicio Valenciana en lo carrer, en pegatines i en cartells, per a quel nom de l'unic partit valencianista que mos defen sense complexos estiga en boca de tots i continue "molestant" al poder apesebrat i totalment catalanisat que mos governa en lo Regne de Valencia. Per aixo mateix demanem la colaboracio de tots els jovens afiliats i simpatisants del nostre partit. Encara aixina lo mes important es el dia Nou d'Octubre, la gent mos te que vore cantar emocionats, te que vore com flamejen les nostres Reals Senyeres al vent i lo mes important, tenen que vore que el valencianisme de veritat, el que no se ven, el que se sentix per lo cor i no per la boljaca esta dins de les nostres files i del nostre colectiu. Si conseguim emocionar als valencians que se tiren a lo carrer el dia del Regne de Valencia, tindrem molt guanyat, perque voran en els nostres ulls que mos menegem per l'amor a la nostra llengua, a la nostra historia, a les nostres senyes d'identitat i en definitiva a la nostra patria, lo Regne de Valencia. Si aixio ocurrix, tindrem molt guanyat.

Per aixo mateix, faig un cridament i vos comvidem a tota la joventut valencianista a que estigau en mosatros, que estigau en les Joventuts de Coalicio Valenciana darrere de la pancarta de Coalicio Valenciana Real Senyera en ma, ya que estem practicament en Precampanya i per a mosatros, este Nou d'Octubre es el mes important dels ultims anys i on podrem demostrar lo nostre amor per la nostra terra una vegà mes, com ciutadans que som, i que la gent sapia que estem en politica per l'unica rao de que el PPCV sa venut al millor postor i mos a catalanisat hasda el carnet d'identitat. Per eixe motiu, este Nou d'Octubre tenim que estar darrere de CV, recolzant al nostre partit en les JJCV i pintant en el Blau de la nostra Real Senyera i en el Taronja de Coalicio Valenciana tot el Cap i Casal de lo Regne de Valencia.

Senyors, estem aci i aixina per culpa de la politica, l'unica forma d'arreglar la indigna i patetica situacio que vixquem en la nostra patria Valenciana es recolzar a Coalicio Valenciana i confiar en que el poble Valencià desperte i que per fi, despres de tants anys d’anestesia per part del PP tingam un partit valencianiste en les nostres Corts i perque no, en Madrit per a respresentarmos davant de tota Espanya.

Una vegà mes, sense por i sense complexos, ¡¡¡¡¡COALICIO ES LA SOLUCIO!!!!!


------------------------------------------------


Victor Saiz Castelló, President de les Joventuts de Coalicio Valenciana.