5 de diciembre de 2008

El PP i la seua hipocresia en la Llengua Valenciana


Una vegà mes, els jovens valencians de tot el Reine de Valencia tenim que aguantar la incompetencia i la vulgaritat politica del PP valencià i el atentàt cultural que estem patint, sobre tot en l'ambit llingüistic. Desde les Joventuts de Coalicio Valenciana volem tornar a denunciar (i no mos cansarém) la sentencia del Tribunal Suprem sobre l’oficialitat del titul de Filologia Catalana en les oposicions al professorat en la Comunitat Valenciana.

Desde les Joventuts del grup politic valencianiste, opinen que “Lo millor de tot, es l'hipocresia brutal del PP valencià, rebujant la sentencia del Tribunal Suprem, quan ells, de la ma de Zaplana i Esteban González Pons, oficialisaren el català en el Reine de Valencia en la creacio de l'AVL”. En este sentit, Victor Sáiz, president de les Joventuts de Coalicio Valenciana, opina que “lo pijor de tot, es com el PP intenta fer creure a la gent que ells defenen l’oficialitat de l’idioma valencià i no català, en els seus mijos afins. Quan ells foren qui vengueren al catalanisme la dignitat, la realitat i l’historia de la llengua valenciana, me pareix immoral, intolerable i de traidors a la Patria Valencià la forma d’actuar del PP valencià. Lo que haurien de fer es donar la cara i dir la veritat, que ells foren qui oficialisaren el català en el Reine de Valencia, pero no tenen ni valor, ni etica”.

Desde l’entitat jovenil tenen previstes movilisacions i accions pacifiques per a protestar per este tema i pel catalanisme que, en general, mos va inculcar el PSPV i ara continua ratificant el PPCV, en la nostra terra.